Dream Cars, Harley Davidson Praha, Outdoors Agency, Hard Rock Cafe, Black machine, WC Servis, Adrenalin bez barier, Bezpecne na motorce a Phoenix Zeppelin - partneři benefice

28.08.2012 05:48

Firma Dream Cars nabídla svezení v jednom ze svých speciálů na benefici ve prospěch dětí s autismem - přijďte se svézt vozem CATERHAM .

 

Více:  http://www.dream-cars.cz/detail.php?vehicle=caterham-7-roadsport&time=1day .

 

Firma Harley Davidson Praha nabídla bezplatné zapůjčení motocyklu Harley Davidson pro Olivera Shokouh na benefici.

 

Black Machine zajistila podium, moderatora a ozvučení.

 

Hard Rock Cafe zajistilo DJ Rocka.

 

Firma Radek Kriegler, Outdoors Agency zajišťuje bezplatně chod sdružení, website, organizaci benefice.

 

Firma WC Servis zajistí mobilní WC a ploty se slevou.

 

Firma Bezpečně na motorce předvede ukázky svých služeb.

 

Firma Adrenalin bez bariér pomáhala s prodejem občerstvení.

 

Firma Phoenix Zeppelin poskytne zdroj energie pro podium.

 

Společnost TV Ocko odvysílá v pátek 7.9. spoty  - pozvánky na benefici.

 

Za nabídnutou pomoc děkujeme.

 

-rk-

 

 

 

 

 

 

více info:  http://autofun.blesk.cz/za-volantem-caterham-7-roadsport-1308/

 

Za volantem: Caterham 7 Roadsport

Za volantem: Caterham 7 Roadsport: titulní fotka

 

Svezení v libovolném caterhamu navždycky změní vaše představy o tom, co je to nekompromisní sportovní auto.

Značka Caterham není v zemích Koruny české a na Slovensku rozhodně nijak známá a nebýt toho, že se o ní dá čas od času něco přečíst v českých derivátech britských automobilových časopisů, vědělo by se o ní možná tolik co o PGO. Pro většinu lidí je to prostě jen kuriózní firmička tvrdošíjně vyrábějící padesát let starý sporťák navržený sice geniálním konstruktérem Colinem Chapmanem, ovšem i přesto už beznadějně zastaralý. Ovšem pro řadu těch, kteří o autech něco vědí, má Caterham podobný zvuk jako Porsche či Ferrari, možná i lepší. Proč tomu tak je, jsem zjišťoval počátkem tohoto týdne na okruhu v Sosnové, kde jsem měl možnost vyzkoušet stopatnáctikoňový model Caterham Roadsport.

Můžete těm řečičkám o úchvatných caterhamech v nezřídka až nezdravě afektovaných britských časopisech stokrát věřit, ale nejlepší je stejně vlastní zkušenost. Vzhledem k tomu, že jsem už jezdil s replikou Lotusu 7 v podobě českého Kaipanu 57, měl jsem alespoň přibližnou představu o tom, co mě čeká. Ovšem když přede mnou řada úchvatně stylizovaných „sedmiček“ stojí, dostavuje se lehká nejistota v kolenou. Pak se nasoukám do nechutně úzkého kokpitu, nohy strčím kamsi do útrob karoserie do bezprostřední blízkosti upravené Fordovy šestnáctistovky řady Sigma a sedím v sedadle tak nízko nad zemí, že podezřívám ty zatracené Anglány, že ho zlomyslně přišroubovali rovnou k silnici. Přestože mám poměrně úzké boty (i když, pravda, nikoli závodní), dělá mi problémy najít jednotlivé pedály, které jsou tak blízko u sebe, že kdyby byly ještě blíž, už by asi tvořily jeden celek. Přede mnou trčí z karoserie absurdně malý volant a mně přestává být i přes sychravé počasí v kokpitu zima. Slabší povahy by určitě z auta vyděšeně utekly, já jsem ale za tvrďáka. Krásná prsatá grid girl v bikinách mi zapíná čtyřbodový pás a teď už je to jen na mě. No dobře, tak to nebyla ani krásná, ani prsatá, ale chlapík v zimní bundě a kulichu, ale to si se mnou můžete vyřídit, až jestli z toho vyváznu živý.