Moto salon MR 43 - setkání Rady starších a vernisáž výstavy

24.07.2012 08:34

Na základě jednání s panem Radimem Týfou nám byly nabídnuty prostory moto salonu  MR  43  k  prodejní výstavě a vernisáži fotografií občanského sdružení Outdoors Riders. Cestovatelský cyklus expedic pro vozíčkáře bude letos zakončen expedicí do Austrálie, kterou připravujeme  pro Zdenka Krupičku, účastníka nultého ročníku benefice a expedice do Maroka v roce 2008.

 

 

Výstava bude mít však také jeden nepřehlédnutelný aspekt, který je možná ještě více důležitější než samotné vozíčkářské expedice. Poprvé se na vernisáži sejdou zástupci velkých motoklubů, aby zformovali tzv. Radu starších - Outdoors Ride Committee, která bude rozhodovat o pojetí benefice do budoucna.

Rada starsich se kazdy rok bude setkavat s Oliverem Shokouh, chairman Love Ride US na Afterparty a rozhodovat o dalsi podobe benefice.

 

 

Děkuji všem za pomoc při přípravě benefice Autism Awareness Ride a těším se na setkání v moto salonu MR 43 při vernisáži naší výstavy. Termín bude upřesněn v motoristickém tisku v nejbližších dnech  (CMN, Motodenik, Motorkari.cz).

 

Radek Kriegler, předseda Outdoors Riders, fan of Ugly Motorcycle Club