Přípravy expedice Route 66 - setkání s partnery

05.03.2013 20:04

V pondělí dne 4.3.2013 Lukáš Gruner a Michaela Mališová navštívili Ministerstvo zahraničí v Praze, aby si zařídili nezbytné dokumenty pro jejich svatbu v Las Vegas.

 

Následovalo setkání s usměvavou motorkářkou z firmy Geneze, která ochotně na pokyn majitele firmy pana Ryšavého, nosila Lukášovi na výběr tuny oblečení, boty, přilby a další nezbytné proprietky na motorkářskou expedici. Je na místě konstatovat, že Víťa Ryšavy v průběhu 5-ti let trvání našich vozíčkářských projektů daroval vozíčkářům zboží v hodnotě cca 120 000,- Kč celkem pro 8 vozíčkářů. Stejně tak Lukáš Gruner obdržel novou bundu, kalhoty, boty, přilbu, triko, rukavice, plášťěnky a další hodnotné dary od firmy Geneze.

 

Lukášův pondělní maraton v Praze pokračoval setkáním se sponzory Radkem a Bárou Krieglerovými  v kavárně Můj šálek kávy v Karlíně. Lukáš zde obdržel finanční dary v celkové výši 33 000 Kč.

 

Další finanční dar poskytl již minulý týden p. Vrátný z Bonveru ve výši 20 000 Kč a studenti školy prof. Matějčka ve výši 8 000,- Kč. Koncert na podporu Lukáše zorganizovalo občanské sdružení ABAK počítadlo o.s..

 

Zapůjčení motocyklu v hodnotě cca 60 tis. bude darováno ze strany Olivera Shokouh, Harley Davidson Glendale.

 

Po zakoupení letenek se Míše a Lukášovi rozzářily tváře - jejich svatba v Las Vegas a svatební cesta na motocyklu Harley Davidson se nezadržitelně blíží....

 

Odjezd bude 27.3.2013  a bude to první Lukášova a Michaely cesta letadlem do zahraničí. Přejeme jim  ať se celá expedice vydaří!

 

-rk-

Záštitu expedici Route 66 poskytla senátorka paní Dana Filipiová - děkujeme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

........................................

Finančně přispěli:

Radek Kriegler, Outdoors Riders  25 000,-

Barbora Krieglerová  8 000,-

Bonver Dakar Project  

20 000,-

Studenti a pedagogové školy

prof.Matějčka  8 000,-

Martina Lišková, Ostrava 

2 000,-

 

 

Fotogalerie: Přípravy expedice Route 66 - setkání s partnery

Tato fotogalerie je prázdná.