Sedm statečných ...

24.12.2012 23:36

Jak jste si mohli všimnout z předchozích článků, od roku 2007 se zabývám ideou založení velké benefice na principu Love Ride. Mnohokrát jsem oslovil osobně i mailama různé skupiny motorkářů, aby mi pomohli s realizací akcí ve prospěch potřebných.

 

 

Vzorná byla spolupráce na zimních srazech s majiteli Dneprů a Uralů, jejich zimní sraz pokračuje s vozickari z Katerinic kazdym rokem v lednu.

Expedice krom té první a druhé jsem zorganizoval individuálně, stejně tak výstavy, články do moto časopisů a jiných periodik přicházely z mého pera.

Tahal jsem vozíčkáře v sajdě na hory, odvezl vozíčkáře v sajdě na 4 kontinenty, do 16 zemí, přesvědčoval motorkáře, že je dobré pomáhat potřebným. Věnoval tomu spoustu času a energie bez nároku na jakoukoliv finanční odměnu - od roku 2008 až do roku 2012.

 

Bohužel odezva motorkářů nebyla rozsáhlá.

Po diskusi se zakladatelem Love Ride Foundation jsme  usoudili, že je potřeba vystavit tým 4 - 8 motoklubů, který myšlenku benefice potáhne spolu se mnou. Oslovoval jsem kluby předloni, loni i letos, ale tým se nepodařilo  vytvořit.

 

Je nutno si pokorně přiznat - do doby, než se najde tým moto klubů, kteří budou pomáhat s propagací akce mezi motorkáři, její přípravou a realizací, nelze úspěšně pokračovat.

 

Na osobní úrovni jsme se proto rozhodli podporovat  MDA ride.cz.   Přijeďte i vy podpořit svalové dystrofiky jako dárek k výročí 110 let trvání značky Harley Davidson.

 

Děkujeme předem za vaši pomoc potřebným.

 

Sepsal: Radek Kriegler, Outdoors Riders