Závěrečné míle pětiletého cestovatelského cyklu pro vozíčkáře

10.04.2013 16:13

 

Závěrečná reportáž ze slavné Route 66

Na slavnou šestašedesátku najíždíme ve Flagstaffu a pohybovali jsme se po ní 5 závěrečných dnů expedice. Navštívili jsme její nejhezčí a část v Arizoně a Kalifornii. Ve Flagstaffu obdivujeme obchůdky RT 66 i hotýlky z dob největší slávy této kultovní silnice. Dlužno říci, že současná podoba silnice je v některých státech zanedbaná, jinde obnovovaná pro turistické účely. Rozhodně se nejedná o souvislou silnici, ale mnohdy musíte najet na I4O a jet po nové silnici. Také si užijete bloudění  a hledání té správné trasy, nemnohdy jsme skončili v polích či u značky Konec cesty. Většinou v městech najdete historické okruhy, my jsme navštívili Flaggstaff, Kingman, Selingman, Oatman a dojeli po Route 66 až k historickému Pieru v Santa Monice v Los Angeles, kde jsme cestování ukončili.

Slavnostní zakončení expedice bylo však až u Olivera Shokouh v Harley Davidson Glendale, kde se s námi přišli pozdravit Oliver Shokouh, Lorenzo Lamas,  Robert Patrick a další z týmu LoveRide.org,který stejně jako občanské sdružení Outdoors Riders sponzoroval Lukášovu cestu za americkým snem.

Děkujeme všem kdo přispěli  ke zdárné výpravě a důstojnému zakončení pětiletého moto  cestovatelského cyklu pro vozíčkáře Radka a Barbory Krieglerových z občanského sdružení Outdoors Riders (Started 12.4.2008, end  12.4.2013)

 

V Los Angeles, Harley Davidson Glendale dne 10.4.2013

 

Sepsal: Radek KRiegler,

Ucastnici: Michaela Malisova Grunerova, Lukas Gruner (vozmen)

Fotogalerie: Závěrečné míle pětiletého cestovatelského cyklu pro vozíčkáře

Tato fotogalerie je prázdná.